Banner

 

Bij Hero mode vind u niet zo maar mode, u vind exclusieve mode voor jong en oud! Onze collectie bestaat uit onder andere sweaters, hoodies, en tshirts van de beste kwaliteiten.

Wat Hero mode zo bijzonder maakt, is dat wij onze eigen collectie bedrukte kleding verkopen. Die gave trui met stoere opdruk of dat rompertje met naam van de pasgeborene… kleding die u altijd al heeft willen hebben!
Bij Hero mode stelt u namelijk ook zelf uw kleding samen. Ziet u een leuke zwarte sweater met witte opdruk maar heeft u liever de opdruk in het rood? Dat is bij ons allemaal mogelijk.. u neemt dan gewoon even contact met ons op en het is zo geregeld.

Daarnaast bedrukken wij kleding ook met uw eigen logo. Hiervoor maken wij graag een vrijblijvende offerte.

Wist u dat wij ook uw favoriete shirt opfleuren met een leuke opdruk? Dus gooi uw favoriete kleding niet weg maar gaaf het een tweede kans…Hier voor kunt u ook een strijk applicatie bestellen. U kunt dan thuis uw eigen kleding opfleuren.

Zoekt u een persoonlijk cadeau?

In uw vriendenkring is er net een baby geboren? Geef eens een persoonlijk cadeau. Bijvoorbeeld een rompertje met leuke tekst of zelfs de naam van de pasgeborene. Samen met u bedenken wij graag een leuke opdruk.
Maar ook voor volwassene is het mogelijk om een persoonlijk kledingstuk te bestellen. Denk aan een sweater of shirt met naam, favoriete band, hobby of lijfspreuk.
U kunt bij ons bestellen via de website waarna wij het cadeau verzenden. Dit kan desgewenst rechtstreeks naar de gelukkige ontvanger. We doen er dan een kaartje van u bij.. Gratis en voor niets!

 

Bij ons staat Persoonlijke Service op 1, want iedereen verdient het om af en toe een kadootje te krijgen!

App